+36 30 7-333-666

Duguláselhárítás 23. kerület

Duguláselhárítás folyamata a 23  kerületben sem lehet másképpen de helyi szolgáltatónk minden nemű szennyvízcső dugulást elhárít. akár 1 órán belül.

Fontos tudni,

A dugulás elhárítás folyamatát meghatározza, hogy kül-, vagy beltéri-e a probléma, valamint hogy szükséges-e bontás a tisztításhoz.

Womás csatornatisztítás  23 kerületben

  • A bontás nélküli tisztítás egyszerűbb módja egy magas nyomású víztisztító szerkezet használata. Ezek elég hatásosnak bizonyultak, vannak amelyekkel akár meleg, tisztítószeres vizet is lehet fecskendezni. Ilyenkor a vízszóró fejet közvetlenül a szennyvíz vezetékbe kell juttatnunk, lehetőleg a dugulás feltételezett helyéhez közel. Ez a berendezés azonban nem bizonyult elég hatásosnak szilárd szennyeződés ellen.

 Spirálos duguláselhárítás 23 kerületben

  • Ilyen esetben következik a spirállal, más néven „csőgörénnyel” való tisztítás. Ez a szerkezet, toldható, merevíthető, valamint a cserélhető fejek bármilyen dugulást képesek kibányászni vagy szétzúzni. Használata egyszerű, a spirált belehelyezzük a csőbe, és a gép önmagától adagolja azt, gyakorlatilag csak a szakember ügyességén múlik minden.

 

  • Ha a tisztítás bontást igényel, ami leggyakrabban wc esetében fordul elő, nagyobb kár keletkezhet, ezért ez csak végső megoldásként javasolt. Ez esetben a csatorna elérése miatt fel kell szedni a wc csészét, ami lévén porcelánból, ritkán enged egy darabban. Viszont így már könnyen tisztítható csőgörénnyel.

 

Sajnos utána akad még munka bőven a kőművesnek, és a csőszerelőnek is.