+36 30 7-333-666

Duguláselhárítás bontás nélkül

Kültéri csatornatisztításhoz duguláshoz muszáj szakembert hívni

Kültéri csatornatisztításhoz  duguláshoz muszáj szakembert hívni

 

 

Dugulás nem csak bent a lakásban alakulhat ki, hiszen a kertben is vannak különböző csatornák, aknák és vízelvezetők, amikben felmerülhet ez a probléma. A csapadékelvezető rendszerek, csatornák esetén a dugulást a belemosódó por, sóder, föld, sár valamint a lehullott falevelek és letört faágak okozzák. A probléma elkerülhető, ha a nyílásokra fedeleket, rácsokat teszünk, és gondoskodunk róla, hogy ezek mindig a helyükön legyenek.

 

Bizonyos fák gyökerei nagyra nőnek, ezért meg kell gondolni, hogy a kertünkben hova ültetünk fát, és azt is, hogy milyet, ha ugyanis a csatorna nyomvonalára sikerül telepíteni, szinte biztos, hogy később gondunk lesz vele: benőhet a gyökér, illetve megnyomhatja a csatornát, amivel megváltoztatja a lejtésszöget. Ha nem figyelünk oda arra, hogy hova ültetjük a kerti növényeket, illetve ha nem teszünk fedelet a vízelvezetők nyílásaira, kellemetlen perceket okozhatunk magunknak.

 

Ahol udvari emésztők és szennyvíztartályok vannak, ott probléma lehet, hogy ha elfelejtjük rendszeresen kiszippantatni az emésztőt, gond adódhat: az aknába bevezető csőszájat eléri a kommunális szenny, és az visszatorlódik, lerakódik és dugulást okoz. A kültéri dugulást szinte biztos, hogy nem fogjuk tudni házilag megoldani, ugyanis ehhez már többnyire speciális gépekre van szükség, ami szakember bevonását jelenti. Nem kell azonban ettől megijedni, a legtöbb cég vállalja az azonnali kiszállást, a munka pedig garanciális: ha mégsem működik javítás után a rendszer, ingyenesen nézik meg újra, hogy mi a probléma.

 

Kültéri dugulás

Duguláselhárítás veszélyei

Figyelem a házilagos duguláselhárítás veszélyei!

Bizonyos vegyszerek keverése mérgező gázokat szabadíthat fel, ezért soha ne használjon többfajta különböző összetételű vegyszert. Mérges gázok szabadulhatnak fel, és nem erősítik egymás hatását, hanem nagyobb dugulást okoznak.
Természetes alapanyagokból is keverhetünk hatásos duguláselhárító elegyet. Sütőpor és ecet keverékéből hatékony duguláselhárító szert keverhetünk, aminek forró vízzel növelhetjük a hatékonyságát!

Duguláselhárító diagnosztikai szakszerviz Hálózatkarbantartó

Ridgid  csőtisztító-diagnosztikai szakszerviz  Hálózatkarbantartó

 Közületek, magánszemélyek,társasházak képviselői részére szolgáltatunk

Cégek Intézmények, ipari üzemek társasházak, képviselőinek, részére egyedi felkérés vagy altalany díjas formában. technológiánk  Rdgid Kollmann duguláselhárító csatornatisztító eszközök Professzionális csatornatisztítás,duguláselhárítás,csővezetékek karbantartása (magasnyomás) szennyvízszívás, törmelékek szennyeződések bontás nélküli elhárítása különösen nehéz esetek megoldása zsírtalanítás,kamerás csővizsgálat,hálozatok felmérése hibamegállapítása, nanotechnológiával Garanciával szaktanácsadás!

Duguláselhárítás bontás nélkül

Duguláselhárítás bontás nélkül

 • SPIRÁLOS TECHNOLÓGIA: wc dugulás, mosogató, mosdó, kád-zuhanytálca, lefolyók tisztítása illetve dugulásainak elhárítása.
 • Lehetőséget ad arra, hogy összegyűlt papírok, törlőkendők, gyökérbenövések, egyéb idegen anyagokat eltávolítsuk a csatorna rendszerekből.
 • NAGYNYOMÁSÚ GÉPEK: az összegyűlt anyagok illetve elzsírosodott vezetékek tisztítására alkalmasak 32-600m csőátmérőig.
 • VÁKUUMOS TECHNIKA: wc csészék dugulására és szifonok illetve egyéb rövidebb vezetékek tisztítására alkalmasak.
 • WOMA: Társasházi, nagyüzemi, ipari parkoknál keletkezett dugulások megszüntetésére alkalmas. D160-600mm-ig

 

Budapesti, pest megyei szolgáltatásaink 1 órán belül 30 nap

SZOLGÁLTATÁSAINK

Épületen belüli duguláselhárítás

 • wc-darálós wc dugulás, mosdó dugulása
 • falikút dugulása, mosogató dugulása
 • padlóösszefolyók dugulása
 • kád, zuhanyzó,  piszoár, fürdőszobai alapvezeték

Épületen kívüli duguláselhárítás

 • szennyvíz csatorna, ereszcsatorna csapadékvíz elvezetés,
 • csatornatisztítás gyökértelenítés,
 • udvari rendszerek tisztítása mosatása
 • aknák tisztítása fertőtlenítése

Minden munkára 100% garanciát vállalunk ami 30 nap !
Nincs lehetetlen a duguláselhárításban nonstop

 • Csatornatisztítás                                        Vízvezeték szerelés
 • Duguláselhárítás                                        Gázkészülék szerelés
 • Kamerás csatornavizsgálat                       Ultrahangos csővizsgálat
 • Nyomvonal meghatározás                        Villanyszerelés