+36 30 7-333-666

Kád duguláselhárítás házilag otthon

Kád duguláselhárítás házilag otthon Garanciát vállalnak a cégek a dugulás elhárítására

 

 

A kád és a zuhanyzó eldugulása többnyire a lefolyón át távozó hajszálak és más szennyeződések miatt következik be. Ennek elkerüléséért sokat tehetünk, ha figyelünk ezek tisztaságára, naponta kiszedjük a hajszálakat, vagy külön műanyag szűrőt is tehetünk a lefolyó bejáratára, amit egyszerűen ki lehet venni, és egy mozdulattal eltávolíthatóak róla a szennyeződések, amiket felfogott.

 Kád duguláselhárítás házilag otthon 06-30-7-333-666 ha nem boldogul

Ha viszont ezt elhagytuk, és a kád dugulása bekövetkezett, még mindig segíthetünk a dolgon házilag. Lefolyótisztító szert kell önteni a lefolyóba, majd otthagyni egy éjszakára, reggel pedig egy nagy vödör forró vízzel leöblíteni. Ezután próbálkozhatunk vízsugárral, eközben érdemes a kád túlfolyóját addig hermetikusan befogni, hogy a fellépő túlnyomás hatásosabb legyen. Megpróbálhatjuk a vécépumpát is segítségül hívni, ha nem makacs a dugulás, akár ez is megoldhatja a gondot. A lefolyó szétszedésével ne próbálkozzunk, ehhez hívjunk szakembert, illetve ha súlyos a gond, akkor sem érdemes ezt a lépést kikerülni, a cégek többsége ma már azonnal, falbontás nélkül megoldja a gondot, ráadásul garanciát is vállalnak a munkára.

 Kád duguláselhárítás házilag otthon akár a zuhany is szóba jöhet

A zuhanytálcánál próbálkozhatunk ugyanezzel a módszerrel, de ugyanúgy érvényes a szabály, hogy semmiképpen ne szedjük szét a lefolyócsonkot, esetleg pumpával próbálkozhatunk még, de ha nem sikerül ezekkel a módszerekkel megoldani a problémát, mindenképpen hívjunk szakembert. Az otthoni módszerek nem mindig biztosak, de egy próbát mindenképpen megérnek, hátha megúszhatjuk olcsóbban.

 

 

Kád duguláselhárítás házilag