+36 30 7-333-666

Kamerás csővizsgálat

Kamerás csővizsgálat A technika fejlődik mi pedig haladunk a technikával.

Cégünknek rendelkezésére áll a kamerás csővizsgálat végrehajtásához szükséges  eszközök. Modern csatornavizsgáló kameránk segítségével fel tudjuk deríteni hogy az ön csővezetéke milyen állapotban van belűről esetleg szükséges e hogy valamelyik csőszakaszt a jövőben cserélje ki vagy, hol keletkezet a csővezetéken meghibásodás és attól ázik a szomszéd, vagy a fal.

Kamerás csatornavizsgáló részei

  • A kezelő egységhez hozzá csatlakoztatjuk a betoló szárat aminek a segítségével az elejére szerelt kamerát be tudjuk vezetni a csővezetékbe és a kívánt csőszakasz ellenőrizni tudjuk.  ezt a képet rögzíteni tudjuk egy számítógép segítségével  hogy a felvételt  megtudjuk őrizni és esetleg bizonyítani tudjuk a csővezeték hibáját.
  1. Kezelőegység LCD monitor csatlakozók
  2. Betolószár rá csatlakoztatva a kamera
  3. Számítógép az adatok rögzítéséhez

A kamerás csővizsgálaton kívül még A Csővezetékek nyomvonal meghatározásával is foglakozik a cégünk és segítséget tudunk nyújtani.Erről bővében itt tud olvasni.

Figyelem probléma megelőzése!

A probléma megelőzése rendkívül fontos, ezért duguláselhárítás szolgáltatásunk mellett szeretnénk figyelmébe ajánlani kamerás csővizsgálatunkat. Ez a legjobb módja a rejtett hibák kiszűrésének, így kisebb az esély egy esetleges duguláselhárítás szükségességére.

Ha videós cső- vagy csatornavizsgálatra van szüksége, duguláselhárítás szolgáltatást keres hívjon bennünket bizalommal.

Kamerás csatorna vizsgálat a dugulás elhárítás után Amennyiben eldugult és utána kamerás csővizsgálatra van szüksége az elhárítás követően – a lakásában vagy a munkahelyén a lefolyó, a csatorna, a mosogató, a mosdó, a kád, a WC, a padlóösszefolyó vagy a zuhanytálca forduljon hozzánk bizalommal Megoldjuk a problémáját segítünk a bajban A gyors segítségért.

 

Duguláselhárító Kamerás csővizsgálat gyors szolgálatunk – Budán és Pesten azonnali kiszállás biztosít.

Szolgáltatásaink:

  • Csatornatisztítás                                    Vízvezeték szerelés
  • Duguláselhárítás                                    Gázkészülék szerelés
  • Kamerás csatornavizsgálat                  Ultrahangos csővizsgálat
  • Nyomvonal meghatározás                    Villanyszerelés